Top Talent – Evi van Rooij

Ik ben Evi van Rooij, 12 jaar en zit in de eerste klas van het Rodenborch College in Rosmalen. Dat is een LOOT school waar ik ponyrijden en leren kan combineren. Ik rijd op dit moment 3 pony’s. Den Ostriks Macho ( van Hariella en Martijn Duijts ) in de klasse DZ1, King Stayerhof’s Jango in de klasse DZ2 en met Amigo spring ik in de klasse DB.

Ik heb voorheen andere pony’s gereden, maar die nu zijn overgenomen door mijn tweeling zusjes Sofie & Nina. Ik ben al meerdere keren Brabants en Nederlands Kampioen geworden in diverse klassen. Vorig jaar ben ik met Armando 2 x Brabants en 2x Nederlands Kampioen geworden in zowel dressuur als springen.

Mijn vader Arthur heeft een eigen dressuurstal, waar ook mijn pony’s staan. Mijn toekomstplannen zijn; om te proberen zo ver mogelijk in de dressuursport te komen. Ik les momenteel bij Marlies van Baalen, ook mijn vader Arthur en nicht Iris helpen mij heel erg vaak.

Naast ponyrijden zit ik ook op HipHop dansen, dat doe ik 2x in de week.

Ik vind het super leuk dat ik in het sponsorteam van La Valencio ben opgenomen. Het is een fantastisch merk, wat heerlijk draagt en een sportieve en moderne uitstraling heeft met vrolijke en frisse kleuren.