Sanne Beijerman

Sanne Beijerman

Ik wil me graag aan jullie voorstellen, mijn naam is Sanne Beijerman.
Ik ben Grand-prix amazone, geaccrediteerd sportpsychologe en trainster. Ik run sinds 2001 mijn eigen dressuurstal en praktijk voor sportpsychologie.

Ik woon in Amsterdam en mijn stal en praktijk waren tot afgelopen jaar gevestigd in Sleeuwijk (NB).
Dit jaar ga ik samen met mijn vriend, onze 2 kinderen en de paarden verhuizen naar Nederhorst Den Berg.

Mijn werkzaamheden zijn heel divers.  De meeste tijd besteed ik aan de mentale training van individuele hippische sporters, van breedte sporters tot ruiters en amazones op Olympisch niveau. Ook het geven van cursussen, workshops en clinics over sportpsychologie en teambuilding voor bijvoorbeeld de EK jeugdteams hoort daar bij. Daarnaast train ik 2 of 3 wedstrijdpaarden van mijzelf of van eigenaren die ik opleid en uitbreng tot op Grand-prix niveau en geef ik les aan een select groepje goed presterende leerlingen.

Tijdens trainingen, evenementen en clinics vind ik het heel belangrijk om er representatief uit te zien. De kleding die je draagt springt daarbij natuurlijk het meest in het oog. Ik ben dan ook erg blij met de samenwerking met La Valencio. Het merk is professioneel, sportief modieus en is comfortabel om te dragen. Dat sluit heel goed aan bij wat ik wil uitstralen in de sport.