Nicole den Dulk

Ik ben Nicole den Dulk en woon in Elen Belgie. Vanaf jonge leeftijd rijd ik al paard en heb ik veel in het buitenland gewerkt met spring en dressuur paarden maar ook in western en national hunt. In 2007 heb ik een ongeval gehad met een paard op de racebaan en sindsdien ben ik verlamd vanaf mijn borst. Daarna heb ik besloten om een andere sport te gaan doen maar in 2012 ben ik toch weer begonnen met rijden. Het is echt een passie en ik mistte de omgang met de paarden.

Sinds ik ben gaan rijden gaat het erg goed en werd ik meteen Nederlands kampioen met mijn 1e paard Fifty Fifty. Daarna volgde nog mooie kampioenschappen zoals EK Herning 4e plaats en tweemaal brons op WEG in Caen met Wallace NOP. Ook op het EK 2015 was er zilver en brons met hoogtepunt brons op de Paralympische spelen. Inmiddels heb ik naast Wallace een nieuw paard Bubbles en hoop ik de komende jaren nog mooie successen te behalen met mijn toppers.

Op wedstrijden en met trainingen is het fijn om comfortabele en mooie kleding te dragen. La Valencio is een modern en sportief merk en de kleding zit altijd als gegoten. Ik ben dan ook erg blij met de samenwerking met La Valencio. Ik kijk uit naar alle mooie collecties die gaan komen

klik hier voor de website van Nicole.