Lynne Maas

Lynne Maas

Ik ben Lynne Maas en opgegroeid in de randstad. Ik ben in aanraking gekomen met paarden door mijn moeder en zus, het ‘virus’ is bij mij flink blijven hangen en mijn hobby paardrijden is aardig uit de hand gelopen. Bij de pony’s was ik erg succesvol met Floreth’s Miracle, waarmee ik bij Hans Bernoski heb gelest.

Via Hans kwam het paard Luciano op mijn pad, die ik tot het ZZ-licht opgeleid heb. Daarna kwam 1 van mijn huidige toppaarden, Salo. Met hem ben ik meerdere malen Nederlands Kampioen geweest, ook hebben we meerdere grote wedstrijden gewonnen.

Door tussentijds blessureleed van Salo ben ik mij meer gaan concentreren op mijn andere paarden, Uranium W en Zamora. Met Zamora werd ik op het WK jonge dressuurpaarden in Verden 7e, later werd ik met hem Nederlands Kampioen in de klasses M1, Z2, ZZ-Licht en ZZ-Zwaar.

Ondertussen is mijn leven drastisch veranderd. Mijn eerste GP reed ik met Zamora toen ik 3,5 maand zwanger was van mijn, ondertussen geboren, zoontje Brent. Mijn paarden zijn verhuisd naar Zeeland en inmiddels heb ik daar mijn rijden weer opgepakt samen met mijn verloofde Laurens van Lieren. Mijn toekomst plannen zijn, buiten dat ik nu mama ben, succesvol GP starten! Naast mijn ouders ben ik mijn sponsor La Valencio erg dankbaar. Dankzij hun kan ik altijd goed gekleed te paard.

De kleding van La Valencio is niet alleen hip en trendy, maar zit ook nog eens heerlijk! Zo vind ik de rijbroeken super mooi aansluiten door het elastiek wat er in zit. Ik vind het belangrijk dat je er niet alleen leuk uit ziet op het paard, maar dat ook het draagcomfort goed is!