Top Talent – Jasmijn Schapendonk

Ik ben Jasmijn Schapendonk, 16 jaar, en kom uit Noord-Brabant. Paarden zijn mijn grootste passie en ik ben het liefst 24/7 te vinden op stal tussen de paarden! Ik heb mijn pony’s heerlijk aan huis staan en kan ook thuis trainen. Ik vind het fijn om alles wat met rijden en paardenmanagent te maken heeft op deze manier lekker dichtbij en in eigen hand te hebben.

Ik ben met 6 jaar begonnen met ponyrijden en heb al met verschillende pony’s mooie successen behaald en enorm genoten. Met mijn vorige pony Igor ben ik in alle klassen Brabants Kampioen geworden en in de klasse Z1 als afsluiting zelfs Nederlands Kampioen.

Momenteel heb ik 2 (jonge) pony’s die ik zelf opleid en uitbreng in de wedstrijdsport. Met mijn 7 jarige palomino Don Chico (v. Heidehof’s Don Diego) start ik succesvol in de klasse Z1.
Zo hebben we al verschillende medailles op zowel Brabantse, als Nederlandse Kampioenschappen behaald en zijn we 2e geworden op de Nederlandse Kampioenschappen Divoza Cup bij de 5-jarigen.

Mijn andere 4-jarige pony Bjirmen’s Oeltsje (v. Oosting Amigo) ben ik momenteel nog aan het opleiden, en ook Oeltsje wil ik graag deze zomer gaan uitbrengen op wedstrijd, jonge dressuurpony competities en andere mooie evenementen.
Ik kan me hele dagen vermaken met mijn pony’s en bezig zijn in en rondom de stal. Ook een keer met ze naar buiten, of een sprongetje maken vind ik heerlijk!

Mijn doel voor de toekomst is om zoveel mogelijk plezier te hebben met mijn pony’s en natuurlijk ook weer mooie titels erbij te mogen schrijven. Na mijn ponytijd hoop ik een goed en fijn leerpaard te kunnen vinden, waarin ik deze lijn kan voortzetten.

La Valencio als sponsor is echt een grote droom voor mij. Met de kleren van La Valencio zie je er altijd hip en trendy uit, het zit super fijn en comfortabel en is ook nog eens betaalbaar!
Of je nu fanatiek aan het trainen bent, wil stralen in de wedstrijdring, of lekker bezig bent in of rondom de stal, voor alles is er fijne en passende kleding en andere benogdigdheden.
Ook mijn pony’s genieten van de fijne spullen van La Valencio, zoals de comfortabele dekens, dekjes en alles wat ze verder nodig hebben. La Valencio, echt een aanrader!!