Claudia Fassaert

Claudia Fassaert

Mijn naam is Claudia Fassaert, woonachtig in België.

Vanaf mijn 16de ben ik helemaal voor de dressuursport gegaan. Na het zien van een internationale wedstrijd in Schoten wist ik het zeker…. Dit wil ik ook!!!!

Ik kwam totaal niet uit een paarden familie. Het heeft dan ook vele jaren geduurd voordat ik een beetje mijn weg vond in de dressuur wereld. Maar dat is niet erg. Ik kan nog steeds ontzettend genieten van het trainen van mijn paarden. Dan op wedstrijd kijken hoever je staat, blijft telkens weer een uitdaging. Donnerfee is het paard waarmee ik veel bijzondere momenten mocht beleven. De OS in Londen en de 14de plaats op het EK in Herning (Denemarken) waren onze mooiste herinneringen. Fee geniet nu op de wei bij haar eigenaren van haar welverdiende pensioen. Zelf train ik fanatiek verder en hoop ik uiteraard dat ik nog veel moois mag meemaken.

Over moois gesproken, de samen werking met LV is echt super voor mij. Het is fijn om leuke kleding te kunnen dragen. Maar ook het comfort tijdens het rijden is natuurlijk heel belangrijk. Daar slaagt LV heel goed in. Mooie kleding met vrolijke kleuren en veel draag comfort. Wat mij betreft een echte aanrader!!!! Hopelijk mag ik nog van veel mooie sport jaren genieten in bijpassende kleding.